M&F-Security
Nijverheidsweg 12
9601 LX Hoogezand

Telefoon : 06 – 57 33 77 32
E-mail : info@menf-security.nl
24 uur per dag, 7 dagen in de week

Verkeersregelaar

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait.

VerkeersregelaarHet verkeer in goede banen leiden is een vak apart. De professionele verkeersregelaars van M & F – Security zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming. Bij onder andere evenementen, bouwprojecten of wegwerkzaamheden, biedt M & F – Security een mobiliteitsoplossing op maat.

Wij zijn een landelijk opererende organisatie dat is gespecialiseerd in het leveren van verkeersregelaars. Al onze verkeersregelaars hebben de cursus Bevoegd Verkeersregelaar met goed gevolg afgelegd en zijn onderlegd in VCA, EHBO en AED. Omdat onze verkeersregelaars 24/7 kunnen worden ingezet. Kunnen wij ook ADHOC iets voor u betekenen.

Waarom de verkeersregelaar van M & F – Security?

Wij werken alleen met ervaren en goed opgeleide verkeersregelaars. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar en  door de aanwezigheid van onze verkeersregelaars wordt de veiligheid van weggebruiker en wegwerker verhoogd!

Wilt u meer weten over de verkeersdiensten van M & F – Security? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.