VIP-begeleiding

VIP-begeleiding M&F-Security Beveiliging in Groningen

Eén van de specialiteiten van M&F-Security is VIP-begeleiding. De kerntaak van de medewerkers van M&F-Security is het voorkomen, afweren, het doeltreffend tegengaan en het doorstaan van aanslagen op de dan te beveiligen c.q. begeleiden persoon.

De persoon die begeleidt en beschermd wordt kan een directeur zijn, een hoge functionaris, een artiest of een ander personen die om veiligheidsredenen begeleiding en bescherming nodig heeft van professionele veiligheidsmedewerkers. Hoe een persoon beschermd en/of begeleidt moet worden, wordt vastgesteld door een beveiligingsplan. Dit beveiligingsplan wordt opgesteld door M&F-Security. In dit beveiligingsplan wordt, in samenspraak met de opdrachtgever, alle benodigde informatie besproken zoals de risico en de wensen van de te beveiligen persoon. Het uitgaanspunt van M&F-Security is een optimale waarborging van de veiligheid van de te beveiligen persoon.

VIP-begeleiding is één van de lastigere disciplines in de beveiligingswereld, om dit kwalitatief goed uit te kunnen voeren zijn er enkele competenties vereist die wij stellen aan ons veiligheidspersoneel:

  • Een arbeidsverleden bij defensie of ander overheidsorgaan;
  • Onze veiligheidsmedewerkers beschikken over een uitmuntende discipline;
  • De veiligheidsmedewerkers van M&F-Security zijn erg flexibel en loyaal ingesteld;
  • Eén van de belangrijkste competenties van onze veiligheidsmedewerkers is hun integriteit;
  • De VIP-begeleiders kunnen goed werken onder druk, zij zijn zeer stressbestendig.

Waarom kiest u als opdrachtgever voor M&F-Security:

M&F-Security hanteert een strenge screening met betrekking tot de VIP-begeleiding. Onze veiligheidsmedewerkers hebben jarenlange ervaring opgebouwd binnen defensie of andere overheidsinstanties. Door de ervaring die onze medewerkers hebben opgebouwd, kunnen wij u een professionele bescherming en begeleiding bieden.

Elke opdracht wordt begonnen met een persoonlijk gesprek. Dit doen wij om een risicoanalyse samen te stellen. Aan de hand van deze risicoanalyse wordt in samenspraak met de opdrachtgever bepaald hoe deze bescherming en/of begeleiding zal worden uitgevoerd. De opdrachtgever kan er onder andere voor kiezen om dit opvallen of juist onopvallend uit te laten voeren.

In verband met de privacy en veiligheidsredenen, plaatsen wij geen foto’s van ons personeel en opdrachtgever bij deze discipline van M&F-Security.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.