Vacatures beveiliging

Vacature horecabeveiliger

Een horecabeveiliger is een beveiliger die is gespecialiseerd in de horeca. Onze horecabeveiligers zijn de gastheren/vrouwen van de uitgaansgelegenhei... lees verder »

Vacature evenementenbeveiliger

Wil jij direct aan de slag als (oproep)evenementenbeveiliger bij leuke evenementen? Als evenementenbeveiliger zorg je ervoor dat het evenement goed v... lees verder »

Vacature Objectbeveiliger (M/V)

M&F-Security is op zoek naar (flexibele) beveiligers die op een locatie van een van onze opdrachtgevers de beveiliging in een industriële omgevi... lees verder »

Vacature landelijk bevoegd verkeersregelaar (M/V)

Male & Female - Traffic is op zoek naar volledig bevoegde verkeersregelaars met landelijk bevoegdheid. Dit houdt in dat onze medewerkers geheel ze... lees verder »

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Nieuwe opleiding host en hostess - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Nieuwe opleiding host en hostess

28 juni 2020 - Deze week hebben we de eerste lichting van onze nieuwe host en hostess opgeleid. Ze zijn nu Corona minded opgeleid. De huidige maatschappij is veranderd, we hebben o... lees verder »

De coronacoaches van Sfeerbeheer - M&F-Security Beveiliging in Groningen

De coronacoaches van Sfeerbeheer

15 juni 2020 - Onze Coronacoaches zijn afgelopen dagen weer volop ingezet. Mooi om te zien dat de aanpak ook echt werkt en dat we veel positieve reacties krijgen. De positieve werki... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.