Vacatures beveiliging

Vacature horecabeveiliger

Een horecabeveiliger is een beveiliger die is gespecialiseerd in de horeca. Onze horecabeveiligers zijn de gastheren/vrouwen van de uitgaansgelegenhei... lees verder »

Vacature evenementenbeveiliger

Wil jij direct aan de slag als (oproep)evenementenbeveiliger bij leuke evenementen? Als evenementenbeveiliger zorg je ervoor dat het evenement goed v... lees verder »

Vacature Objectbeveiliger (M/V)

M&F-Security is op zoek naar (flexibele) beveiligers die op een locatie van een van onze opdrachtgevers de beveiliging in een industriële omgevi... lees verder »

Vacature landelijk bevoegd verkeersregelaar (M/V)

Male & Female - Traffic is op zoek naar volledig bevoegde verkeersregelaars met landelijk bevoegdheid. Dit houdt in dat onze medewerkers geheel ze... lees verder »

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen

17 maart 2021 - Op woensdag 17 maart 2021 mag er weer gestemd worden. Vanuit de Grondwet is vastgelegd dat iedere Nederlander het Kiesrecht heeft. In de Grondwet is daarom het volge... lees verder »

Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies

15 februari 2021 - Het jaar 2020 is een jaar wat voor veel veranderingen heeft gebracht. In tijden zoals deze is het de kunst om het negatieve, om te zetten naar het positieve. Ook ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.