Onze beveiligingsdiensten

Winkelsurveillance - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal en -criminaliteit vormen helaas een grote kostenpost voor de Nederlandse retailers. Het winkelpersoneel heeft vaak niet de mogelijkheid... lees verder »

Receptiediensten - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Receptiediensten

Uw bezoeker, gast of klant komt voor het eerst bij u op locatie. Dit eerste contact met uw organisatie dient gastvrij en professioneel te verlopen, of... lees verder »

Mobiele surveillance - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Mobiele surveillance

Tegenwoordig dient u als ondernemer overal op voorbereid te zijn. Hetgeen waar u op voorbereidt dient te zijn, zijn zowel invloeden van binnen- als bu... lees verder »

Horecabeveiliging - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Horecabeveiliging

Veel horecaondernemers worden hedendaags geconfronteerd met ongewenst gedrag van bezoekers. Onder ongewenst gedrag worden verschillende type gedraging... lees verder »

Evenementenbeveiliging - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Evenementenbeveiliging

Tijdens evenementen, zowel groot als klein, is M&F-Security u graag van dienst. Of het nou gaat om de beveiliging van het terrein en/of gebouw, he... lees verder »

Bouwplaatsbeveiliging - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Bouwplaatsbeveiliging

Goede beveiliging op uw bouwplaats is van essentieel belang. Uw personeel moet veilig kunnen werken, maar de bouwplaats zelf verdient ook goede beveil... lees verder »

VIP-begeleiding - M&F-Security Beveiliging in Groningen

VIP-begeleiding

Eén van de specialiteiten van M&F-Security is VIP-begeleiding. De kerntaak van de medewerkers van M&F-Security is het voorkomen, afweren, het... lees verder »

Objectbeveiliging - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Objectbeveiliging

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, fabrieken of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Om uw organisatie voor invloeden van... lees verder »

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Nieuwe opleiding host en hostess - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Nieuwe opleiding host en hostess

28 juni 2020 - Deze week hebben we de eerste lichting van onze nieuwe host en hostess opgeleid. Ze zijn nu Corona minded opgeleid. De huidige maatschappij is veranderd, we hebben o... lees verder »

De coronacoaches van Sfeerbeheer - M&F-Security Beveiliging in Groningen

De coronacoaches van Sfeerbeheer

15 juni 2020 - Onze Coronacoaches zijn afgelopen dagen weer volop ingezet. Mooi om te zien dat de aanpak ook echt werkt en dat we veel positieve reacties krijgen. De positieve werki... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.