Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging M&F-Security Beveiliging in Groningen

Goede beveiliging op uw bouwplaats is van essentieel belang. Uw personeel moet veilig kunnen werken, maar de bouwplaats zelf verdient ook goede beveiliging. Om ervoor te zorgen dat uw personeel en materialen goed beveiligd zijn kunt u verschillende maatregelen treffen.

Helaas komt het tegenwoordig nog vaak voor dat bouwplaatsen slachtoffer zijn van diefstal, vandalisme, vernieling of brandstichting. De schade die hiermee ontstaat is zowel materiële als immateriële schade. Hierbij kan gedacht worden aan het stilstaan van het bouwproces waardoor opleverdata of deadlines overschreden worden, maar denk hierbij ook aan het herstellen van materiële schade zoals een geforceerd hekwerk. Deze negatieve gevolgen van een onvoldoende beveiligde bouwplaats leiden tot een hogere kostenpost.

Voor het beveiligen van bouwplaatsen biedt M&F-Security de volgende mogelijkheden:

  • Het inzetten van manbeveiliging, ten behoeve van bijvoorbeeld de toegangscontrole;
  • Het uitbrengen van een passend veiligheidsadvies van uw bouwplaats;
  • Het, in samenspraak met u als opdrachtgever, ontwerpen van een veiligheidsbeleid;
  • Het inrichten van een integraal veiligheidssysteem, denk bijvoorbeeld aan een camerasysteem, slagbomen en tourniquets.


Onze beveiligingsmedewerkers beschikken over bepaalde kwalificaties, namelijk:

  • Ons personeel beschikt over de opleiding Beveiliger niveau 2;
  • Daarnaast hebben zij hun opleiding behaald op het gebied van VCA, BHV en E.H.B.O.;
  • Naar aanleiding van de wens van de opdrachtgever kan er een verdere bijscholing plaatsvinden.

Waarom bouwbedrijven kiezen voor M&F-Security:

De beveiligers van M&F-Security beveiligen uw bouwproject of -plaats, dag en nacht. Van toegangscontrole overdag, tot permanent toezicht in de nachtelijk uren. M&F-Security ziet er toe op de naleving van de verplichte veiligheidsmaatregelen en controleren leveranciers, onderaannemers en uw eigen medewerkers.

Door onze preventieve aanwezigheid zorgt M&F-Security ervoor dat mogelijke inbrekers en/of vandalen geen schijn van kans maken! Wij kunnen uw organisatie en/of bouwplaats daar ondersteunen, waar u dat nodig acht. Door onze Ad-Hoc diensten kunnen wij zeer spoedig ter plaatse zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Nieuwe opleiding host en hostess - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Nieuwe opleiding host en hostess

28 juni 2020 - Deze week hebben we de eerste lichting van onze nieuwe host en hostess opgeleid. Ze zijn nu Corona minded opgeleid. De huidige maatschappij is veranderd, we hebben o... lees verder »

De coronacoaches van Sfeerbeheer - M&F-Security Beveiliging in Groningen

De coronacoaches van Sfeerbeheer

15 juni 2020 - Onze Coronacoaches zijn afgelopen dagen weer volop ingezet. Mooi om te zien dat de aanpak ook echt werkt en dat we veel positieve reacties krijgen. De positieve werki... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.