Objectbeveiliging

Objectbeveiliging M&F-Security Beveiliging in Groningen

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, fabrieken of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Om uw organisatie voor invloeden van binnen- en buitenaf te beschermen, kunt u kiezen voor de objectbeveiliging van M&F-Security. Indien u kiest voor de objectbeveiliging van M&F-Security bent u verzekerd van professionele beveiliging van uw pand of object. De objectbeveiligers van M&F-Security staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om de veiligheid van u, uw personeel en uw bezoekers te waarborgen.

De objectbeveiligers van M&F-Security zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een objectbeveiliger het beste omschrijven als het voorkomen van diefstal, fraude en/of vernielingen. Daarnaast kunnen de objectbeveiligers ingezet worden tijdens de openingstijden, maar ook daarbuiten. In gezamenlijk overleg tussen u, als opdrachtgever, en ons, als beveiligingsorganisatie, bespreken wij welke veiligheidsmaatregelen er genomen dienen te worden om de veiligheid binnen uw pand en/of object te waarborgen.

De objectbeveiligers van M&F-Security kunnen zorg dragen voor:

  • Ter werk gesteld worden als receptionist(e);
  • Verantwoordelijk gesteld worden van uw sleutelbeheer;
  • Het uitvoeren van toegangscontroles;
  • Het controleren van openings-, brand- en sluitrondes;
  • Het beantwoorden van de telefoon;
  • Het ontvangen en registreren van bezoekers, personeel en leveranciers.


Daarnaast kan M&F-Security u ondersteunen tijdens de ontwikkelingsfase:

  • Het opstellen van een sleutelplan;
  • Het optimaliseren van uw organisatorische maatregelen op veiligheidsgebied;
  • Het optimaliseren van uw bouwkundige maatregelen op veiligheidsgebied;
  • Het optimaliseren van uw elektronische maatregelen op veiligheidsgebied.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor M&F-Security:

Bij ons, M&F-Security, wordt steeds vaker de vraag neergelegd of wij objectbeveiligers kunnen leveren die hun werkzaamheden kunnen uitvoeren als gastheren en/of gastvrouwen in plaats van de daadwerkelijke beveiliger. Door verschillende cursussen aan te bieden ons beveiligingspersoneel hebben wij een gastheer en/of gastvrouw weten te creëren met beveiligingsbevoegdheden en die, als het moet, kan optreden als objectbeveiliger.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.