Mobiele surveillance

Mobiele surveillance M&F-Security Beveiliging in Groningen

Tegenwoordig dient u als ondernemer overal op voorbereid te zijn. Hetgeen waar u op voorbereidt dient te zijn, zijn zowel invloeden van binnen- als buitenaf. Helaas zijn steeds meer bedrijfspanden en industrieterreinen slachtoffer van inbraak c.q. diefstal en vandalisme. Op het moment dat uw onderneming wordt geconfronteerd met inbraak c.q. diefstal en/of vandalisme zal dit de nodige zorgen bij u oproepen. Uw bedrijfsproces loopt mogelijk een achterstand op, de voor vernieling vatbare zaken zouden hersteld moeten worden maar het roept ook de nodige onzekerheid op bij u en uw personeel.

De aanpak van deze negatieve invloeden van buitenaf kunt u uitbesteden aan ons, beveiligingsorganisatie M&F-Security, door middel van onze mobiele surveillance. Door de mobiele surveillance uit te besteden aan M&F-Security wordt u, als ondernemer, volledig ontzorgd omtrent de veiligheid van uw bedrijfspand. Doordat onze surveillanten rijden in herkenbare voertuigen geeft dit een preventieve werking zodat u, uw bedrijfspand met een gerust hart kunt verlaten.

Naast de alarmopvolging biedt M&F-Security meerdere veiligheidstaken aan, namelijk:

  • Het openen en/of sluiten van uw bedrijfspand;
  • Het uitvoeren van een brand- en sluitronde;
  • Collectieve beveiliging bedrijventerreinen;
  • Cameratoezicht, zowel individueel als ondernemer als collectief bedrijventerrein.

Waarom ondernemers kiezen voor M&F-Security:

Onze opdrachtgevers kiezen bewust voor M&F-Security, dit heeft ermee te maken dat onze opdrachtgevers volledig ontzorgd willen worden op het gebied van veiligheid. Het aspect veiligheid wordt volledig uitbesteed en door voortdurend contact te onderhouden tussen beide partijen blijft de opdrachtgever toch op de hoogte van de gang van zaken. Hierdoor blijft de veiligheid van het bedrijfspand gewaarborgd, de opdrachtgever kan zijn of haar prioriteiten richten op andere bedrijfsmatige zaken maar blijft door het onderlinge contact toch een vinger aan de pols houden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen

17 maart 2021 - Op woensdag 17 maart 2021 mag er weer gestemd worden. Vanuit de Grondwet is vastgelegd dat iedere Nederlander het Kiesrecht heeft. In de Grondwet is daarom het volge... lees verder »

Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies

15 februari 2021 - Het jaar 2020 is een jaar wat voor veel veranderingen heeft gebracht. In tijden zoals deze is het de kunst om het negatieve, om te zetten naar het positieve. Ook ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.