M&F-Security
Nijverheidsweg 12
9601 LX Hoogezand

Telefoon : 06 – 57 33 77 32
E-mail : info@menf-security.nl
24 uur per dag, 7 dagen in de week

Persoons beveiliging

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait.

Eén van de specialiteiten van M & F – Security is persoonsbeveiliging. De kerntaak van de persoonsbeveiligers van M & F – Security is het voorkomen, afweren, het doeltreffend tegengaan en het doorstaan van aanslagen op de dan te beveiligen persoon.

Deze persoon kan een directeur zijn, een hoge functionaris, een artiest of andere personen die om veiligheidsredenen persoonsbeveiliging nodig hebben.

Hoe een persoon beveiligd moet worden stelt M & F – Security bij elke beveiligingsopdracht ‘op maat’ vast.  Ons uitgangspunt is een optimale waarborging van de veiligheid van de te beveiligen persoon.

Waarom u voor de persoonsbeveiliging van M & F – Security kiest:

M & F – Security hanteert een strenge screening m.b.t. haar persoonsbeveiligingstak. Onze persoonsbeveiligers hebben jarenlange ervaring opgebouwd in defensie (must!). Door de ervaring die onze persoonsbeveiligers hebben opgebouwd, kunnen wij u een professionele beveiliging verzorgen.

Elke beveiligingsopdracht wordt begonnen met een persoonlijk gesprek. Dit doen wij om een risicoanalyse samen te stellen. Aan de hand van deze risicoanalyse wordt in samenspraak met de opdrachtgever bepaald hoe deze persoonsbeveiliging zal worden uitgevoerd. De opdrachtgever kan er o.a. voor kiezen om dit opvallend of onopvallend te laten uitvoeren.

In verband met de privacy en veiligheidsreden, plaatsen wij geen foto’s van ons personeel en opdrachtgevers bij deze discipline van M & F – Security.

Neem nu contact op