Overvaltraining

Overvaltraining M&F-Security Beveiliging in Groningen

Een overval op een winkel, tankstation, taxi of geldauto is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Als u eigenaar of beheerder bent, kunt u door een aantal maatregelen de veiligheid van uw onderneming vergroten.

Vaak zet de overval iemands leven emotioneel voor langere tijd op z’n kop. Daarnaast is vaak sprake van lichamelijk letsel, omdat de daders de slachtoffers (soms zeer ernstig) mishandelen of verwonden. Elke overval is er daarom één teveel!

Voor wie:
De overvaltraining is bedoeld voor personen die werken in een branche waar een verhoogd overvalrisico geldt. Hierbij moet je denken aan retailers, de bank- en verzekeringswezen maar ook horecagelegenheden en tankstations.

Toelatingsvoorwaarden:
Voor de toelating voor de overvaltraining gelden geen specifieke eisen.

Inhoud van de cursus:
Tijdens de overvaltraining zullen er verschillende onderwerpen met betrekking tot een overval besproken worden. Enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens de training zijn:

  • Het beperken van een overvalrisico;
  • Wat wel te doen tijdens een overval? Maar ook, wat niet te doen tijdens een overval?
  • De opvang van slachtoffers met de bijbehorende nazorg;
  • Een duidelijk signalement noteren, hierdoor wordt de pakkans van de dader vergroot.


Certificaat:
Op het moment dat u de gehele cursus positief aanwezig was in combinatie met een actieve deelname, krijgt u na afronden van de cursus een bewijs van deelname van de overvaltraining.

Waarom kiezen kandidaten voor de cursus weerbaarheidstraining bij M&F-Security?
De kandidaten weten nu het risico op een overval te beperken. Ze zijn zich bewuster van de overvalrisico’s en er van doordrongen van de noodzaak om de veiligheidsprocedures te volgen. Tot slot weten de kandidaten wat te doen na een overval en begrijpen zij de noodzaak van opvang en nazorg.

Meer weten over de cursus weerbaarheidstraining?

Wil je meer weten over de cursus weerbaarheidstraining? Informeer gerust naar de mogelijkheden! Je kunt contact opnemen met ons door middel van onderstaande mogelijkheden:
E-mail: info@menf-security.nl
Tel.: 06-57337732

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Opleidingen.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.