Opleiding E.H.B.O. / Medical First Aid

Opleiding E.H.B.O. / Medical First Aid M&F-Security Beveiliging in Groningen

De opleiding “Medical First Aid” is bedoeld voor iedereen die meer kennis, informatie en ervaring wil op doen op het gebied van het verlenen van eerste hulp. Of je nu werkt in de beveiliging, een eigen onderneming hebt of werkzaam bent in een totaal andere sector, een bijscholing op het gebied van eerste hulpverlening is altijd een leerzame en verstandige keuze!

De opleiding Medical First Aid is ook te volgen bij M&F-Security. Op het moment dat je kiest voor een opleiding Medical First Aid bij M&F-Security weet je zeker dat je qua kennis, informatie en ervaring geschoold wordt tot het juiste niveau. Onze instructeurs zijn zelf werkzaam geweest in de vitale sectoren. Hierdoor weten zij wat er van jou verwacht wordt bij het verlenen van eerste hulp en weten het daardoor uitstekend op jou over te brengen.

Voor wie:
De Medical First Aid opleiding is geschikt voor iedereen die meer kennis, informatie en ervaring wil op doen op het gebied van het verlenen van eerste hulp. Of je nu een service verlenend beroep hebt of werkzaam bent in een totaal andere sector, voor de opleiding Medical First Aid is dat niet van belang. Met andere woorden: Deze opleiding is voor iedereen!

Toelatingsvoorwaarden:
Voor de toelating van de opleiding Medical First Aid gelden geen specifieke eisen.

Inhoud van de opleiding Medical First Aid:
Omdat we eerste hulpverleners zijn gaan wij nooit behandelen of verzorgen, want dat is de taak van de beroepsgroepen op dat terrein (de professionele hulpverleners) en die zijn door ons gealarmeerd en onderweg. Wij gaan bij hun afwezigheid alvast van top tot teen via vaste eerste hulpverlening stappen aan de slag en starten daar waar nodig met het verlenen van eerste hulp. De inhoud die tijdens de cursus aan bod komt is hieronder te vinden.

Theoriegedeelte

In het theoriegedeelte komen de onderstaande onderdelen aan bod. Elk onderdeel zal zowel een deel theorie zijn, als het uitvoeren van eerste hulpverlenende handelingen.

  • De hersenen;
  • De longen;
  • De bloedsomloop;
  • Het geraamte;
  • De huid;
  • Het spijsverteringsstelsel;
  • De zintuigen;
  • Leeftijd gebonden ziektebeelden;
  • Vergiftiging.


Na onze succesvolle afronden van de eerste hulpverlening volgt natuurlijk de overdracht aan de professionals of anderen.

Praktijkgedeelte

Het praktijkgedeelte van de opleiding zal bestaan uit een praktijkexamen waarbij je de eerste hulpverlenende handelingen verricht bij een lotusslachtoffer. Tijdens dit examen zal er door de examinator ook getoetst worden op de theoretische onderdelen die zijn besproken c.q. aangeleerd tijdens de opleiding Medical First Aid.

Certificaat:
Bij het positief afronden van de opleiding Medical First Aid ontvang je een officieel erkend certificaat met de geldigheid van één jaar. Om het certificaat up-to-date te houden dien je jaarlijks herhalingslessen te volgen. Deze herhalingslessen zijn ook te volgen binnen M&F-Security.

Waarom kiezen kandidaten voor de Medical First Aid opleiding bij M&F-Security:
Onze kandidaten volgen de opleiding Medical First Aid bij M&F-Security omdat zij dan verzekerd zijn van professionele instructeurs. Onze instructeurs komen uit het werkveld waarbij eerste hulpverlenen aan de orde van de dag is. Hierdoor weet je zeker dat je les zult krijgen van een instructeur die theoretisch volledig onderbouwd is, en door de praktijkervaring de lesstof gemakkelijk overbrengt op jou als cursist.

Daarnaast kiezen onze kandidaten voor de opleiding Medical First Aid omdat deze Europees erkend is en de “reguliere” E.H.B.O.-opleiding is alleen erkend in Nederland.

Meer weten over de Medical First Aid opleiding?

Wil je meer weten over de opleiding Medical First Aid? Informeer gerust naar de mogelijkheden! Je kunt contact opnemen met ons door middel van onderstaande mogelijkheden:
E-mail: info@menf-security.nl
Tel.: 06-57337732

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Opleidingen.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.