Cursus reanimatie i.c.m. AED

Cursus reanimatie i.c.m. AED M&F-Security Beveiliging in Groningen

Naast de opleiding Medical First Aid biedt M&F-Security als extra optie de cursus reanimatie in combinatie met de AED. De afkorting AED staat voor Automatische Externe Defibrillator, dit is een draagbaar apparaat dat wordt ingezet om het hartritme te herstellen bij een hartstilstand.

Bij de aanvullende cursus reanimatie i.c.m. AED leer je het gehele reanimatie protocol. Dit houdt in het aantal borst-kompressies die je uit dient te voeren, het aantal te geven beademingen en hoe een AED werkt. Voordat je überhaupt begint aan een reanimatie, dien je een aantal stappen af te gaan. Ook deze stappen worden door middel van het theoriegedeelte met jou behandeld.

Voor wie:
De cursus reanimatie i.c.m. AED is voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het onderdelen reanimeren. Deze opleiding vereist geen specifieke vooropleiding, ook is het bezitten van een E.H.B.O.-certificaat of Medical First Aid certificaat niet verplicht.

Toelatingsvoorwaarden:
Voor de toelating voor de cursus reanimatie i.c.m. AED gelden geen specifieke eisen.

Inhoud van de cursus:
Tijdens de cursus leer je om een slachtoffer veilig te benaderen en in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en de eerste hulpverlening te verrichten. De onderdelen die behandeld worden tijdens de cursus zijn:

  • Bewusteloosheid vaststellen een 1-1-2 alarmeren;
  • Verplaatsen in de stabiel zijligging;
  • Ademhalingsprobleem vaststellen en 1-1-2 alarmeren;
  • Hartcirculatie problemen constateren en reanimeren i.c.m. AED.


Certificaat:
Bij het positief afronden van de cursus reanimeren i.c.m. AED ontvang je een officieel erkend certificaat met de geldigheid van één jaar. Om het certificaat up-to-date te houden dien je jaarlijks herhalingslessen te volgen. Deze herhalingslessen zijn ook te volgen binnen M&F-Security.

Waarom kiezen kandidaten voor de cursus reanimatie i.c.m. AED bij M&F-Security:
Door te kiezen voor M&F-Security is de kwaliteit van jouw geboekte cursus reanimeren i.cm. AED een verzekerd succes. Door de opgedane werkervaring van de instructeurs en de ervaring op het gebied van het verzorgen van eerste hulpverleningscursussen bent u bij onze instructeurs in goede handen!

Meer weten over de cursus reanimatie i.c.m. AED?

Wil je meer weten over de cursus reanimeren i.c.m. AED? Informeer gerust naar de mogelijkheden! Je kunt contact opnemen met ons door middel van onderstaande mogelijkheden:
E-mail: info@menf-security.nl
Tel.: 06-57337732

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Opleidingen.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.