M&F-Security
Nijverheidsweg 12
9601 LX Hoogezand

Telefoon : 06 – 57 33 77 32
E-mail : info@menf-security.nl
24 uur per dag, 7 dagen in de week

Male & Female – Security

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait.

Male & Female – Security

M & F – Security is een professioneel, landelijk werkzaam en erkend beveiligingsbedrijf uit Hoogezand. Wij werken met goedkeuring van het Ministerie van Justitie ND: 4190 en zijn gelegitimeerd door de Politie.Male & Female – Security

Van winkelsurveillance tot aan horecabeveiliging, van objectbeveiliging tot aan het beveiligen van grote dan wel kleine evenementen en van recherchewerkzaamheden tot aan persoonsbeveiliging, M & F – Security is van veel markten thuis. Door voortdurend in de kwaliteit van ons personeel te investeren, middels gevarieerde en erkende opleidingen en cursussen, bereiken wij dat de wensen van onze opdrachtgevers optimaal worden ingevuld en dat ons personeel vakkundig en gemotiveerd werkt.

 

De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Door het onderhouden van een hechte en open relatie en door het aangaan van partnerships met onze klanten.

 

Waarom bedrijven kiezen voor Male & Female– Security?

Beveiliging is maatwerk. Dat is de reden waarom wij ons  verdiepen in de activiteiten en beveiligingswensen van onze opdrachtgevers. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en te zorgen voor een uitstekende voorbereiding, zijn wij in staat om ons werk goed, veilig en adequaat uit te voeren. Het creëren en behouden van een goede sfeer is voor ons van het grootste belang.

M & F –Security kiest dan ook voor een preventieve werkwijze. Het voorkomen van conflictsituaties, dat is waar beveiligen om draait. Als het dan al zal uitlopen op een conflictsituatie dan gaan wij deze situatie aan doormiddel van de communicatievaardigheden die onze beveiligers bezitten.

De beveiligers van M & F – Security kenmerken zich door hun discrete aanwezigheid, het correct optreden en hun representatieve uitstraling. Het gevoel voor etiquette van onze beveiligers wordt door onze opdrachtgevers hoog gewaardeerd.