M&F-Security
Nijverheidsweg 12
9601 LX Hoogezand

Telefoon : 06 – 57 33 77 32
E-mail : info@menf-security.nl
24 uur per dag, 7 dagen in de week

Evenementen Beveiliging

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait.

Tijdens evenementen – groot of klein – is M & F – Security u van dienst met de beveiliging van het terrein en/of gebouw verzorgen wij u de toegangscontrole en visitatie en stellen wij ons dienstverlenend op. M & F – Security werkt alleen met gediplomeerde beveiligers (niet met stagiaires) zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit.

De beveiligers van M & F – Security zijn discreet aanwezig, treden correct op en hebben een representatieve uitstraling. Het gevoel voor etiquette van onze beveiligers wordt door onze opdrachtgevers hoog gewaardeerd.

Eén aanspreekpunt:

Op basis van uw wensen en het soort evenement stellen wij van te voren –  samen met u – een plan van aanpak op. Hierdoor kunnen wij het evenement vlekkeloos laten verlopen en eventuele risico’s inventariseren, verhelpen of ontkrachten.

Uw contactpersoon met wie u het plan van aanpak opstelt, is ook de coördinator van de evenementenbeveiligers. Zo heeft u maar met één iemand contact en deze coördinator stuurt de evenementenbeveiligers aan.

Waarom organisaties voor M & F – Security kiezen:

De evenementenbeveiligers van M & F – Security zijn specialisten, die als geen ander weten hoe om te gaan met de sfeer van de bezoekers. Ook biedt M & F – Security u een unieke meerwaarde bij de aanvraag van een vergunning, dit komt vanwege onze goede relatie met de gemeenten en politiekorpsen.

Neem nu contact op