Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen

Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen

Veiligheidsondersteuning Tweede Kamer verkiezingen M&F-Security Beveiliging in Groningen
Cynthia Boven - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Geschreven door:
, 17 maart 2021

Op woensdag 17 maart 2021 mag er weer gestemd worden. Vanuit de Grondwet is vastgelegd dat iedere Nederlander het Kiesrecht heeft. In de Grondwet is daarom het volgende vastgelegd: “Iedere Nederlander heeft gelijkelijk recht de leden van algemeen vertegenwoordigende organen te verkiezen alsmede tot lid van deze organen te worden verkozen, behoudens bij de wet gestelde beperkingen en uitzondering.

Wij mochten daarbij de veiligheids-werkzaamheden uitvoeren in de provincie Groningen met betrekking tot de Tweede Kamer verkiezingen. Dat hield in dat wij in het voorbereidende proces al erg oplettend moesten zijn met betrekking tot de veiligheid. De perikelen rond het corona-virus waren hierin een grote uitdaging. Hierdoor werd besloten om meerdere tijdelijke stembureaus in te richten zodat er een betere spreiding is qua aantallen stemmers, maar moest er ook aandachtig gekeken worden naar de inrichting per stembureau.

Daarnaast mochten wij de veiligheids-werkzaamheden op de werkvloer uitvoeren. Dit proces ging van start tijdens de opbouw van de stembureaus, tijdens de nachten voorafgaand aan de Tweede Kamer verkiezingen, daadwerkelijk tijdens de Tweede Kamer verkiezingen en straks na afloop tijdens de afbouw.

Samen met onze partners en collega’s hebben wij een mooi product geleverd op het gebied van de veiligheid. We zijn er wederom trots op dit hebben te kunnen realiseren met iedereen die betrokken was bij dit proces!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.