Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies

Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies

Mobiele surveillance in de drie Noordelijke provincies M&F-Security Beveiliging in Groningen
Cynthia Boven - M&F-Security Beveiliging in Groningen

Geschreven door:
, 15 februari 2021

Het jaar 2020 is een jaar wat voor veel veranderingen heeft gebracht. In tijden zoals deze is het de kunst om het negatieve, om te zetten naar het positieve. Ook wij hebben intern gekeken naar welke veranderingen er bij ons konden gaan plaatsvinden. Veel mensen kennen ons vanuit de objectbeveiliging en de evenementen- en horecabeveiliging, maar daarnaast doen wij nog veel meer!

Zo zijn wij in het jaar 2020 druk bezig geweest met het uitbreiden van onze mobiele surveillance. Voorheen waren wij qua mobiele surveillance voornamelijk gericht op Groningen en omgeving. Door de toenemende vraag voor geschikte mobiele surveillance, zijn wij ook nu in Friesland actief als mobiele surveillant. Naar aanleiding van deze positieve bevindingen breiden wij dit nu ook uit naar de provincie Drenthe.

Als u kiest voor de mobiele surveillance van M&F-Security, kiest u voor korte lijnen tussen u als opdrachtgever en ons als opdrachtnemer. Daarnaast kiest u ervoor om, indien u dit wilt, geheel ontzorgd te worden op het gebied van de veiligheid en/of beveiliging van uw pand, object of terrein. Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van mobiele surveillance bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. Wij zijn van mening dat iedere opdrachtgever maatwerk hoort te krijgen op het gebied van de veiligheid.

De mogelijkheden op het gebied van veiligheid en/of beveiliging zijn oneindig, maar om voor u een voorbeeld te scheppen kunt u denken aan de volgende zaken:

  • Het bijhouden van uw sleutelbeheer;
  • Het overnemen van de alarmopvolging;
  • Het openen en/of afsluiten van uw pand, object of terrein omwille de veiligheid;
  • Het uitvoeren van controlerondes op momenten dat u en/of uw personeel niet aanwezig is;
  • Het inzetten van beveiligingsbeambten, zowel tijdens openings- als sluitingstijden;
  • Het organiseren, installeren en bijhouden van uw camerabeveiliging.


Zoals u leest zijn er tal van mogelijkheden bij M&F-Security om de veiligheid en/of beveiliging van uw object, pand en terrein uit handen te nemen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Via deze link vult u gemakkelijk het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Bekijk onze reviews:

M&F Security ervaringen en reviews
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.